VALMENNUSKURSSIT TUPAKOINNIN LOPETUKSEEN

VALMENNUKSEEN VALMISTAUTUMINEN

Valmennus perustaa kognitiiviseen psykologiaan. Oppitunnit valmistaa sinua ymmärtämään yksittäisten vaiheiden merkitys menetelmän kokonaisuudessa.

Valmennus sisältää 15 Oppituntia, joista jokainen päättyy Kyselyyn. Kyselyt ovat pohdintoja, jotka auttavat sinua päätökseen lopettaa tupakointi ja aloittaa valmennuskurssi V8-metodi eroon tupakasta.

Valmennukseen valmistautuminen esittelee kurssin sisällön, sen vaiheet (8) ja oppitunnit.

Valmennukseen valmistautuminen -kurssin jälkeen tiedät, miksi olet aikaisemmin epäonnistunut tupakoinnin lopetusyrityksissäsi ja sen, mitä onnistuneeseen yritykseen lopettaa vaaditaan.

>>> tutustu valmennukseen!
Online course

V8-METODI EROON TUPAKASTA

V8-metodi eroon tupakasta on verkkovalmennuskurssi, joka opastaa vaihe vaiheelta tupakoivan eroon tupakasta erilaisten pohdintojen ja tehtävien myötä.

Kurssi alkaa Valmentautumis-osiolla, joka on kurssiorientaatiojakso. Siinä sinulle selviää kurssin sisältö: vaiheet, eteneminen, tavoitteet ja viestintä. Sinun ei tarvitse olla hetkeäkään yksin. Saat kaiken aikaa seikkaperäiset ohjeet, miten edetä.

Klikkaa alta takuulla yksi elämäsi parhaimmista päätöksistä.

Online course V8-metodi eroon tupakasta
Own picture

Näin syntyi menetelmä tupakoinnin lopetukseeen

Olen itse yrittänyt lopettaa ties kuinka monta kertaa. Yrittänyt monesti onnistuakseni, useimmiten kuitenkin vailla onnistumisen mahdollisuuksia joko vajaalla asenteella tai ilman selkeää päämäärää.  

Apuna olen käyttänyt nikotiinikorvikkeita jos jonkun moista. Välillä pidempään ja välillä turhautuen jo ensimetreillä. Nyt tiedän, että turhaan noihin satsasin, sillä ne eivät ole avain onnistumiseen. Tutkitustikin niiden avulla pääsee eroon tupakasta vain alle viisi prosenttia. Nykyään on jopa yleistä, että niihin jäädään riippuvaiseksi. Siis riippuvaisuus vain vaihtaa tuotetta savullisesta savuttomaksi. 

Etsin vuosia tietoa siitä, mikä olisi hyvä tapa lopettaa. Ei sitä järin löytynyt edes netistä. Löytyi kosolti “tips&tricks”, mutta miten keräisin tiedonjyväset yhteen ja laittaisin ne aikajanalla toimintasuunnitelmaksi? 

Iteroida on hyvä sana. Se tarkoittaa vaiheittaista oppimista eroon ongelmasta. Iteroin menetelmän omasta kokemusperästäni, epäonnistumisistani.  

Minulta puuttui perusta onnistuneelle yritykselle lopettaa tupakointi. Puuttui ymmärrys neljästä pilarista.