PELASTETAAN ISÄ NYT KUN SE VIELÄ ON MAHDOLLISTA  

Learning in digital on line course

PELASTA FAIJA TUPAKKASAIRAUKSILTA – PARAS ISÄNPÄIVÄLAHJA JOULULAHJAKSI, JOKA TAKLAA MYÖS HÄNEN TYHJÄNPÄIVÄISEN UUDENVUODENLUPAUKSEN  

Jos sun faijalla on takana kosolti askivuosia niin sulla alkaa oleen kiire pelastaa hänet tupakkasairauksilta, pelastaa äijä kuolemalta. Nyt sua tarvitaan, itse tuskin moiseen päätökseen kykenee!  

Suomessa kuoli 2019 tupakkaan 6760 henkeä *, näistä miehiä 4580. Tämä tarkoittaa et isiämme siunataan maan poveen vajaan kahden tunnin välein. Suomalaisista työikäisistä miehistä tupakoi 14 %. Tähän sakkiin sun faija kuuluu. Niihin, jotka odottelee vuoroaan! 

Isänpäivä oli ja meni sunnuntaina 14.11. Tässä kontekstissa Isänpäiviä on kaikki 365 päivää vuodessa. Jos et ole vielä ehtinyt hankkiin isälle joululahjaa, älä osta aikaisempien vuosien tapaan partavettä tai reino-tossuja vaan niiden sijaan hyödyllinen lahja, josta kiittää koko perhe

Tässä sulle lahjaidea. Sen toimittamiseen meidän tulee tehdä tiimityötä. Menetelmä eroon tupakasta on verkkovalmennuskurssi tupakoinnin lopettamiseen. Se on ainutlaatuinen ja sillä on 100 % täystakuu. Pääset tutustumaan siihen >>> tästä

Tiimityö tarkoittaa sitä, että sä pääset lunastamaan lahjaksi isälles alekoodin verkkovalmennukseen. Mä puolestaan vastaan siitä, et hänen tupakointinsa loppuu lopullisesti. Tässä vaiheessa riittää, että liityt sähköpostilistalle ja vastaanotat tarjouksen keskiviikkona 1.12.  

Alekoodi tulee aktivoida (valmennus tulee hankkia) viimeistään keskiviikkona 15.12. ja valmennus aloittaa viimeistään perjantaina 17.12. Aikataulu on kiireinen, kuten joulua edeltävä aika on aina. Sulla on kaks viikkoa aikaa briiffata äijä. Ekaks sun tulee suggeroida itses, tiedät ettei tehtävä tule olemaan helppo😉 

* The Lancet –lehden julkaisu maailmanlaajuisesta vuosittaisesta tutkimuksesta 

JOULU TULEE ISÄLLE VIIKKOA ETUAJASSA, SAVUTON UUSVUOSI AJALLAAN 

 

Tänä jouluna sen ei tarvitse etsiä komeroista kätkettyjä joululahjoja vaan kuulee briiffin sulta jo joulun alusviikolla. Sano, et saa ens vuonna olla taas jääräpää kunhan vaan tällä kertaa tottelee ja suostuu valmennukseen. Sä pidät kupongin (alekoodin) itselläs ja laukaiset sen viimeistään keskiviikkona 15.12. 

Äijän koulunpenkki voi alkaa jo samana päivänä, mut viimeistään viikonloppuna. Tekemistä ja tehtäviä on heti kättelyssä muutama tunti viikonlopuksi, niissä onnistuminen edellyttää kapeahkon reilun satasivuisen e-kirjan lukemista. Jos tiedät etukäteen et toi viikonloppu on kiireinen hänelle sit sun tulisi aikaistaa hankinnan suorittamista parilla päivällä, et hän ehtis valmisteleen kaiken jo viikolla sunnuntaita varten.  

Maanantaina 20.12. alkaa liki parin viikon mittainen jakso, jossa äijä tupakoi oppiakseen eroon siitä niin paradoksaaliselta kuin kuulostaakin. Uudenvuoden aattona on Mielihalupäiväkirjan ylläpitojakson yhteenvedon ja johtopäätöksien hetki, joita seuraa koko valmennuksen tärkeimpien pohdintojen ja tehtävien teko, jonka päättää illan Tupakan hautajaiset -seremonia. 


BLACK FRIDAY OFFER – LUNASTA ISÄLLE ALEKOODI VERKKOVALMENNUKSEEN 

 

Alekoodi isälle on LAHJA, jonka voi lunastaa vaimo ja lapset ISÄlle, yhtälailla ISÄt vaimolleen ja lapsilleen. ISÄ itselleen, jolla varaa mandaatin esittää jatkossakin perheenpäätä. Kuka hyvänsä, että saadaan ISÄn ja tupakan väliin parin metrin turvaväli. ISÄ kuukauden kuluttua sertifikaatti kädessä on paras lahja koko perheelle. 

Tutustu hieman lisää verkkovalmennukseen ja liity listalle, joka saa vastaanottaa tarjouksen 1.12., jolla lunastaa alekoodin verkkovalmennukseen.  

Tuu kuuntelijatarkkailijaoppilaaksi, jos olet aikeissa eroon tupakasta! 

Tule osaksi ryhmää - Sisäpiiriin - oppiaksesi suunnitelmallisuuden merkityksen päätöksenteolle lopettaa ja valmistautumiseen lopettaa, miten viedä onnistuneesti läpi prosessi eroon tupakasta ja miten tulee toimia mielihalujen hetkellä sekä kriittisen viikon ajan tupakoinnin loputtua

Tässä ryhmässä sun tiedot tupakasta muuttuu olennaisesti ja taidot lopettaa niin ikää. Sun asenne pannaan lopettamiseen vaadittuun kuntoon joka siivittää sun motivaation tappiin. 

Lakisäätein röökitauko on Uutiskirje, jonka voit tilata ja samalla liittyä sen Sisäpiiriin.